Cosar autorizat

Cosar autorizat

Fire Design - Siguranță și Eficiență

Curățare Profesională a Coșurilor de Fum

La FireDesign, ne angajăm să îți oferim nu doar produse de calitate superioară, ci și servicii complete pentru a asigura funcționarea optimă a focarelor și semineelor tale. Serviciul nostru de curățare a coșurilor de fum este conceput pentru a menține siguranța și eficiența sistemului tău de evacuare a fumului.

Serviciul nostru de curățare a coșurilor de fum FireDesign este disponibil pentru toate tipurile de sisteme de încălzire pe lemne, motorina sau gaz. Indiferent de tipul de semineu sau focar pe care îl deții, poți conta pe noi pentru a-ți oferi o curățare profesională și fiabilă a coșului de fum.

Beneficiile Curățării Coșurilor de Fum

Descoperă cum serviciul nostru de curățare a coșurilor de fum poate asigura siguranța, eficiența și confortul în locuința ta. Află cum acest serviciu poate contribui la prelungirea duratei de viață a sistemului tău de încălzire, economisindu-ți bani și oferindu-ți liniștea și siguranța deplină atunci când te bucuri de focul călduros al semineului sau focarului tău.

Siguranță sporită

Prin curățarea regulată a coșului de fum, echipa noastră elimină reziduurile inflamabile precum funinginea și zgura, reducând astfel riscul de incendiu și asigurând un mediu mai sigur în locuința ta.

Eficiență crescută

Eliminarea depozitelor de funingine și alte reziduuri permite un flux de aer mai bun și o ardere mai eficientă a combustibilului în focarul sau semineul tău, ceea ce se traduce într-o încălzire mai uniformă și mai economică a casei tale.

Prelungirea duratei de viață

Curățarea periodică a coșului de fum poate preveni deteriorarea prematură a componentelor, cum ar fi căptușeala și plăcile de fum, ajutând astfel la menținerea integrității și funcționalității sistemului de încălzire pe termen lung.

Economii financiare

Prin prevenirea problemelor potențiale și menținerea unei performanțe optime a sistemului de încălzire, investiția în serviciul de curățare a coșului poate ajuta la evitarea costurilor ulterioare de reparații sau înlocuiri costisitoare.

Confort și liniște

Având coșul de fum curățat și în stare perfectă de funcționare, te poți bucura de liniștea și confortul deplin în timp ce te relaxezi în fața focului tău, fără grija problemelor sau pericolelor asociate cu un sistem de evacuare a fumului neglijat.

Pentru Confortul Casei Tale

Servicii de Curățare a Coșurilor de Fum

18 Ani de experienta

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să ofere o curățare completă și meticuloasă a coșului de fum, îndepărtând depozitele de funingine, zgură și alte reziduuri care pot afecta performanța și siguranța semineului sau focarului tău.

Contactează-ne acum pentru o curățare profesională și completă a coșului tău de fum.

Îngrijirea coșului de fum este crucială pentru siguranța și eficiența sistemului tău de încălzire.

Telefon: +40 726 778 484

Întrebări Cheie Despre Curățarea și Întreținerea Coșurilor de Fum

Aceste întrebări esențiale oferă un ghid util pentru proprietarii de case care doresc să înțeleagă mai bine importanța întreținerii adecvate a coșurilor de fum și a angajării unor profesioniști autorizați pentru această activitate. Sunt abordate aspecte esențiale privind întreținerea și curățarea coșurilor de fum, cu accent pe avantajele angajării unui coșar profesionist și nevoia acestuia pentru menținerea siguranței și eficienței sistemului de încălzire pe lemne.

Curățarea Coșului de Fum

Întreținerea Semineului

Verificarea Siguranței


Siguranță și economii. Șemineele, sobele si centralele termice cu lemne oferă modalități pitorești de a rămâne spatiul de locuit confortabil si iarna, dar necesită întreținere pentru a le menține funcționând eficient și în siguranță.

Angajarea unui coșar vă ajută să vă protejați de pericolele evitabile și, de asemenea, vă economisește bani.

Vă va reduce riscul de monoxid de carbon. Un coș de fum curat, care funcționează corespunzător, transportă fără efort monoxidul de carbon și alte subproduse nocive ale combustibilului ars.

Recomandam să aveți inspecțiile de coșuri de fum, șeminee, guri de aerisire și aparate de ardere a combustibilului solid (sobe pe peleți sau lemne) cel puțin o dată pe an.

Curățarea unui coș de fum este o muncă grea, dezordonată, pe care mulți proprietari o lasă in seama profesioniștilor. Avantajele angajării acestei sarcini includ rapid și curat:

  • Inspecție aprofundată și identificarea potențialelor puncte slabe în căptușeala coșului de fum (dacă este utilizat) sau coșul de fum în sine;

  • Îndepărtarea blocajelor, a funinginii și a resturilor.

Cosarul va inspecta și curăța șemineul, centrala și coșul de fum. Acest lucru va dura o oră sau două, în funcție de locul în care locuiți, de starea coșului de fum și de depunerea funinginii angajate.

Serviciile standard de curatare a coșului de fum, inclusiv o inspecție generală și curățare, pot varia de la 150 de lei până la 300 lei, în funcție de locul unde locuiți. Acest pret crește dacă coșul dvs. nu a fost întreținut de ceva timp sau dacă dupa curatirea lui se descoperă reparații, probleme structurale sau infestări cu dăunători care trebuie abordate.