Produse

Seminee cu bioetanol seria Line


Arzatoarele automate ale liniei elegante, ofera o linie de flacara extinsa care creeaza o atmosfera generoasa. Focul decorativ poate fi văzut din toate pozițiile din cameră; oferă căldură, lumină atmosferică și confort. Înălțimea flăcărilor poate fi reglată în șase trepte. Disponibil în patru dimensiuni diferite, LINE poate fi adaptată în mod flexibil la situația individuală a camerei.

DESIGN si CALITATE


Aceste seminee cu bioetanol seria Line sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt fabricate la un standard ridicat. Designul arzatoarelor automate si al tuturor accesoriilor convinge printr-un limbaj de design clar, atemporal. Combină atmosfera șemineelor ​​tradiționale cu soluții moderne, individuale de design.

SIGURANTA si TEHNOLOGIE


Toate produsele Ebios Fire care aparțin ultimei generații de arzătoare cu etanol sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie. Ca focuri decorative, convin prin fiabilitate și siguranță ridicate. Un sistem automat de umplere este o caracteristică standard a fiecărui arzător cu etanol: în interior se află un senzor controlat de microprocesor care reglează o pompă specială. Acesta asigură continuu că doar cantitatea necesară de combustibil din rezervorul de stocare integrat pătrunde în camera de ardere. Tehnologia sofisticată asigură siguranță, curățenie și un model uniform de flacără în orice moment.


Arata all 4 rezultate