Produse

Seminee cu bioetanol seria LINE+


model de flacără liniar extins creează impresia de dimensiuni generoase ale focului. Înălțimea flăcărilor poate fi reglată în șase trepte. Disponibil în patru dimensiuni diferite, LINE+ poate fi adaptat în mod flexibil la situațiile individuale ale camerei. Comparativ cu modelele din seria LINE, modelele LINE+ au un rezervor de combustibil mai mare. Acest lucru mărește timpul maxim de ardere până la 36 de ore!

DESIGN si CALITATE


Aceste seminee cu bioetanol seria LINE+ sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt fabricate la un standard ridicat. Designul arzatoarelor automate si al tuturor accesoriilor convinge printr-un limbaj de design clar, atemporal. Combină atmosfera șemineelor ​​tradiționale cu soluții moderne, individuale de design.

SIGURANTA si TEHNOLOGIE


Toate produsele Ebios Fire care aparțin ultimei generații de arzătoare cu etanol sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie. Ca focuri decorative, convin prin fiabilitate și siguranță ridicate. Un sistem automat de umplere este o caracteristică standard a fiecărui arzător cu etanol: în interior se află un senzor controlat de microprocesor care reglează o pompă specială. Acesta asigură continuu că doar cantitatea necesară de combustibil din rezervorul de stocare integrat pătrunde în camera de ardere. Tehnologia sofisticată asigură siguranță, curățenie și un model uniform de flacără în orice moment.


Arata all 4 rezultate